O nas

Podjetje

Pomagamo vam ostati relevantni in konkurenčni v sodobni digitalni dobi

NEXI vam pomaga digitalno preoblikovati vašo organizacijo, izboljšati njene zmogljivosti ter omogočiti hitrejše odzivanje na dinamiko spreminjajočega se trga. Pomagamo vam izbrati in bolje izkoristiti napredne tehnologije, da boste postali bolj prožni in konkurenčni.

Ponosni smo na svoje sproščeno, ustvarjalno in multikulturno okolje, ki našim inovativnim strokovnjakom omogoča, da lahko uspešno vodijo stranke po poti njihovega digitalnega preoblikovanja in jim predajajo znanje s privlačnimi in učinkovitimi rešitvami.

Od svetovanja do implementacije in upravljanih storitev – naš cilj je maksimirati vašo investicijo in uporabnikom zagotoviti kakovostno izkušnjo, ki modernizira in izboljšuje vaše podjetje. A kar zares šteje, je uspeh, ki smo ga že v preteklosti dokazali pri naših strankah: kako smo premostili njihove izzive, kakšne rešitve smo jim zagotovili in kakšni so bili doseženi učinki.

Nudimo vam profesionalne storitve in metodologijo, da lahko preoblikovanje vaše organizacije začnete še danes. Začnite zdaj ali tvegajte, da ostanete v ozadju!
Zdaj. Naprej? Z NEXI!

 

Strokovno znanje in izkušnje

Naša organiziranost, strokovno znanje in poznavanje industrije ter izkušnje pri vodenju kompleksnih projektov nam pomagajo pri izbiri najboljših tehnologij, analitik in organizacijskih načrtov. Nudimo vam celostno podporo in z vami operativno sodelujemo, da ustvarimo najboljše koristi skozi procese digitalnega transformiranja in učenja. Z več kot desetletjem izkušenj smo zgradili podjetje, ki je za to nalogo edinstveno usposobljeno.

Kot dobri poznavalci novih digitalnih tehnologij in strategij učenja imamo obsežne veščine in izkušnje na številnih področjih, in sicer:

 • načrtovanje in implementacija rešitev za združene komunikacije in poenoteno sodelovanje;
 • poznavanje rešitev SDN in NFV, tako specifične rešitve proizvajalcev kot tudi odprtokodne rešitve, vključno s tehnologijami virtualizacije, avtomatizacije in orkestracije;
 • varna integracija informacijskih (IT) in operativnih (OT) omrežij ter varna integracija velikih, nadgradljivih omrežij IoT;
 • integracija močnih varnostnih politik v zasnovane rešitve;
 • didaktično načrtovanje, razvoj in vzdrževanje digitalnih učnih vsebin, svetovanje o internih in eksternih programih kariernih certifikacij ter razvijanje preizkusov znanja;
 • migracija in transformacija naprednih platform LCMS za digitalno učenje;
 • izvedba raznolikih storitev iz področja šolanja in usposabljanja kadrov;
 • postprodukcija multimedijskega in grafičnega e-učenja z uporabo različnih profesionalnih produkcijskih orodij in aplikacij za e-učenje;
 • vodenje velikih, dolgoročnih, kompleksnih svetovalnih in razvojnih projektov, z implementacijo najnovejših tehnik za vodenje projektov, vključno s Scrumom in agilnimi razvojnimi procesi;
 • večjezično in multikulturno vodenje projektov ter komunikacij.

Ključne prednosti

V hitro spreminjajočem se poslovnem okolju se želite prepričati, da imajo vaši poslovni partnerji poleg zmogljivosti, ki jih potrebujete, tudi ustrezen pristop, ki bo okrepil vašo okretnost, učinkovitost in diferenciacijo.

Zakaj izbrati NEXI kot svojega partnerja za digitalno transformacijo in digitalno učenje? Spoznajte, v čem smo drugačni in boljši:

 • temeljito razumevanje pomena digitalne transformacije, od tehnoloških do kadrovskih in poslovnih vidikov;
 • s sistematičnim pristopom zmoremo strateško svetovati in nasloviti naročnike s kompleksnimi zahtevami;
 • stalna in osredotočena komunikacija s stranko je naše ključno gonilo uspešnosti vsakega projekta, ne glede na časovni pas, v katerem se stranka nahaja;
 • obvladujemo implementacijo zanesljivih in varnih rešitev različnih ponudnikov za SDN, NFV, IoT in poslovno sodelovanje;
 • dve desetletji izkušenj pri razvoju učnih programov in programov kariernih certifikacij;
 • obsežne, praktične izkušnje iz zahtevnih projektov digitalne transformacije in digitalnega učenja
 • naši tehnični sodelavci so omrežni in programerski specialisti;
 • organizirani smo v majhne in specializirane projektne ekipe z namenskimi, vedno razpoložljivimi tehničnimi in projektnimi vodji;
 • smo multikulturna ekipa, ki razume, kako delovati v multikulturnih okoljih in upravljati globalne projekte;
 • obvladujemo lokalizacijo učnih vsebin;
 • kakovost naših storitev ima prednost pred njihovo ceno;
 • verifikacija, validacija in izvedba podrobnega preverjanja kakovosti vseh dobavljenih produktov in storitev pred predajo stranki;
 • uveljavljena močna družbena odgovornost podjetja.

Vrednote

Naš uspeh temelju na zaupanju naših strank. Pri reševanju njihovih kompleksnih izzivov si prizadevamo za tesno sodelovanje z njimi na načine, ki minimizirajo njihova poslovna tveganja in kar najbolj povečujejo priložnosti.

Smo zavzeti in odločeni zagotoviti odličnost v vsem, kar delamo. Predani smo cilju, da pomagamo strankam doseči uspeh in hkrati razvijati in osrečevati lastne sodelavce. Povezani v ekipi zadovoljnih kolegov s spoštljivimi medsebojnimi odnosi dosegamo boljše rezultate in ustvarjamo večjo dodano vrednost tudi za stranke.

Naše ključne vrednote in načela, ki nas vodijo pri doseganju trajnega uspeha za naše stranke in za naš kolektiv, so:

Osredotočenost na stranke

Naš uspeh izhaja iz poglobljenega razumevanja naših strank, ki temelji na odličnih medsebojnih odnosih in predanosti zagotavljanja odličnih storitev.

Izvedbena odličnost

Vztrajamo pri odličnosti pri vsem, kar delamo za stranke, ter se po svojih najboljših močeh prizadevamo preseči njihova pričakovanja in standarde. Predani smo doseganju najvišje kakovosti v vseh fazah našega dela, od svetovanja do predaje projektov.

Miselnost »ene ekipe«

Verjamemo, da le dobro sodelovanje in spoštljivi odnosi med sodelavci obrodijo dobre rezultate. V ekipi si delimo znanja, orodja in sredstva ter se trudimo za sproščene odnose, medsebojno zaupanje in kolektivni duh. Medsebojno si pomagamo do uspehov in proslavljamo tako posameznikove kot skupinske dosežke.

Pozitivna naravnanost za »vse je mogoče«

V kolektiv privabljamo najboljše talente in jim zastavljamo zahtevne izzive. A pri tem razvijamo tudi optimistično naravnanost, da je mogoče doseči še tako zahteven cilj, ter tako spodbujamo sodelovalno in medsebojno podporno delovno okolje.

Pozitiven vpliv na širšo družbo

Prizadevamo si dosegati pozitivne in etične učinke našega dela tudi izven poslovne domene. Verjamemo, da z našo dejavnostjo prispevamo k boljšemu svetu, tako neposredno z delom za stranke kot posredno z našimi pro bono prizadevanji. Del svojega časa in sredstev prispevamo tudi za dobrodelne namene tako lokalnim kot tudi mednarodnim ustanovam.

NEXI v zgodovini

Naša več kot desetletje dolga zgodba je pot nenehnih prizadevanj po vse boljših storitvah in preseganju pričakovanj naših strank po vsem svetu.

Odkrijte nekatere mejnike, ki so zaznamovali našo preteklost do današnjega uspešnega podjetja na področju digitalne transformacije in digitalnega učenja.

2006

Ustanovitev podjetja.

2007

Prvi projekt razvoja večje skupine tečajev.

2008

Izbrani za razvoj učnih vsebin za velikega ponudnika informacijsko komunikacijskih tehnologij.

2009

Prva zasnova in razvoj programa kariernih certifikacij za visoko raven strokovnjakov.

2012

Petra Podbregar je imenovana za izvršno direktorico.

2013

Izbrani za razvoj učnih vsebin za drugega velikega ponudnika informacijsko komunikacijskih tehnologij.

2015

Prvi projekt svetovalnih storitev za velika omrežja.

2016

Prvi projekt za pripravo strategije razvoja obsežnih digitalnih učnih vsebin.

Prvi projekt obsežne digitalne transformacije.

2017

Izbrani za razvoj učnih vsebin in programa kariernih certifikacij za tretjega velikega ponudnika informacijsko komunikacijskih tehnologij.

Zaveze odgovornosti

V središču vsega, kar dela NEXI, so naši ljudje, ki so ključni za vse naše delovanje. Prizadevamo si, da bi NEXI postalo odlično podjetja za posel – in izvrstno podjetje za delo. To pomeni, da želimo presegati obstoječe tudi najboljše praske zaposlovanja in sodelovanja v naši panogi ter ustvarjati še boljše pogoje za razvoj sodelavcev ob čim večjem upoštevanju posameznikovih posebnosti in ciljev.

NEXI-jeva zaveza k odgovornosti se odraža na naslednjih področjih:

Odgovorno poslovanje
Naše globalno delovanje temelji na visokih etičnih standardih.

Odgovornost do zaposlenih
Sodelujemo z najboljšimi talenti, ker cenimo njihovo ustvarjalnost in zagotavljamo profesionalni razvoj, spoštovanje in raznolikost, pozitivno delovno okolje, ravnovesje med delom in prostim časom ter skrbimo za njihovo širšo dobrobit.

Odgovornost do družbe
Razvijamo trajnostna poslovna partnerstva za reševanje lokalnih gospodarskih in družbenih vprašanj ter spodbujamo dobrodelnost.

Odgovornost do okolja
Učinkovito vodimo našo interno okoljsko vzdržnost na področjih energije, odpadkov ter uporabe vode in drugih naravnih virov.

Partnerstva, ki krepijo naše storitve za stranke

Da lažje zagotovimo prave rešitve in prave ekipe za reševanju kompleksnih in poslovno pomembnih izzivov naših strank, NEXI sklepa partnerstva s preverjenimi in specializiranimi ponudniki. Skupaj s partnerji lahko strankam ponudimo širši razpon rešitev in storitev in najbolj napredne zmogljivosti.