Ekipa

Digitalno in strateško svetovanje

Andreas Szoldatics

Višji inštruktor in svetovalec

Andreas se že več kot dve desetletji že ukvarja z izobraževanjem in svetovanjem na področju IKT. Z bogatimi praktičnimi izkušnjami in uspešnimi referencami, je spoštovan kot inštruktor, strokovnjak za razvoj učnih vsebin in svetovalec za omrežne tehnologije. Specializiran je za IoT, varnost in Ciscove tehnologije za sodelovanje.

Andreas član NEXI-jeve ekipe že od samega začetka podjetja leta 2006. V NEXI-ju ima pomembno vlogo kot strokovnjak za usposabljanje tehnoloških ekspertov, razvijalec, didaktični načrtovalec in arhitekt praktičnih vaj. Je vodilni razvijalec številnih tečajev za certifikacijske in specialistične programe Cisco vse do najvišje stopnje CCIE.

Kot certificiran Ciscov inštruktor, Cisco Systems CCSI # 96062, Andreas izkazuje svoje odlične veščine pri vodenju zahtevnih in specializiranih Ciscovih tečajev po vsem svetu. Od leta 2005 je cenjen predavatelj tudi na konferencah Cisco Live! , kjer je leta 2015 in 2017 prejel nagrado za priznanega govornika.

Prosti čas rad preživlja v naravi. In kljub vsem svojim poslovnim potovanjem, še vedno ljubi letenje na dolge razdalje – še posebej, kadar ga pot ponese na dolge raziskovalne počitnice.

Moto

“Brez odstopanja od norm napredek ni mogoč.”