Ekipa

Digitalno in strateško svetovanje

Michael Pohl

Inštruktor in svetovalec za vodstveni kader

Kot vodja dialoškega razvoja in inštruktor Michael pomaga direktorjem in vodstvenemu kadru, da se ustrezno odzivajo in ostanejo relevantni v procesu digitalne transformacije. Osredotočen je na nove vodstvene paradigme in nove organizacijske modele, ustvarja in zagotavlja usposabljanje in mentorstvo vodstvu strank.

Michael ima veliko izkušenj pri upravljanju, vodenju, poslovnemu razvoju in prodaji. V zadnjih dvajsetih letih je delal v številnih IT -podjetjih, kot inštruktor je delal že leta 1999. Od takrat je intenzivno razvijal svoje strokovno znanje in pridobival izkušnje na področju svetovanja, vodenja in izvajanja šolanj.

V zadnjih letih Michael razvija in izvaja vodstveno usposabljanje za stranke po vsem svetu. Ker je razvoj skupin in posameznikov njegova strast, veliko svojega časa posveča tudi izobraževalnemu programu za sistemsko »Gestalt« poučevanje (IGE). Ima sposobnost, da preseže stene učilnice in spremlja direktorje in vodje ob njihovi osebni in profesionalni preobrazbi tudi po končanem šolanju.

Michael sodeluje z NEXI že od leta 2008 in strankam zagotavlja načrtovanje vsebin za šolanje in razvoj na področju prodaje in skrbništva strank.

Na podlagi svojega strokovnega znanja in izkušenj s področja razvoja vodstvenih kadrov, piše zelo aktualno knjigo Dialogic Leadership, ki bo objavljena na začetku leta 2019.

Michael resnično verjame, da smo kot človeška bitja več kot le delovno sredstvo v organizacijskem diagramu. Branje, pisanje in uprizoritvene umetnosti dodatno bogatijo njegovo življenje. Je aktiven član igralskega studia, s katerim nastopa v gledališču. Stati na odru, improvizirati, igrati in se vživeti v vloge, mu pomagajo ohraniti in brusiti govorne spretnosti. Poleg tega uživa v športnih dejavnostih, kot sta joga in tek, da lahko ohranja tudi svoje fizične sposobnosti.

Moto

“Svoboda je pojem za stanje, ko ne moremo nič več nič izgubiti.”