Ekipa

Medijska produkcija

Rebecca Condit

Strokovna tehnična urednica in pisateljica

Rebecca ima več kot 20 let izkušenj s tehničnim urejanjem in pisanjem besedil v angleškem jeziku.

Rebecca dela na daljavo z ameriškimi in globalnimi strankami ter je specializirana za znanstvena, tehnična in medicinska besedila. Ureja učna gradiva za tečaje, dokumentacije o novih izdelkih, dokumentacije za uporabnike in vsebine za izpite za pridobitev IT-certifikatov ter piše video skripte za elektronske tečaje. Ureja tudi napredne matematične, inženirske, fizikalne, medicinske in kirurške publikacije za vodilne svetovne založnike in revije o raziskovanju genetike, kmetijstva, rudarstva, alternativne energije in o drugih tematikah.

Rebecca z NEXI-jem sodeluje že od leta 2012 s storitvami tehničnega urejanja in tehničnega pisanja. V tem času je pridobila močne analitične sposobnosti razmišljanja in pisanja. Ima samostojno delovno etiko, je sposobna upravljati več nalog in strogo izpolnjuje dogovorjene roke za izvedbo.

Rebecca je aktivna tudi v prostem času. Je dolgoletna privrženka ameriške politike, sodeluje pri razpravah o pravnih in pravosodnih vprašanjih in ter je navdušena bralka neleposlovja.

Moto

“Če bi vsi ravnali z drugimi tako, kot si želijo, da bi drugi ravnali z njimi - zlato staro pravilo - bi bilo na svetu veliko manj težav.