Ekipa

Digitalno in strateško svetovanje

Robert Schaffner

Svetovalec za poslovno sodelovanje in inovacije

Robert je več kot 20 let preživel na presečišču podjetništva in inovacij. Ima bogate izkušnje na področju šolanja in usposabljanj za IT-tehnologije, komunikacije, prodajo in vodstvene veščine. Je izkušen načrtovalec in razvijalec učnih vsebin. Svoje odlične predavateljske spretnosti pa dokazuje kot Ciscov certificiran inštruktor (Cisco Systems CCSI # 93088), ko predava zahtevne Ciscove tečaje inženirjem po vsem svetu.

Robert je tudi strokovnjak za omrežne tehnologije, kar potrjuje tudi z uglednim nazivom Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE # 2019).

Je soavtor uspešne knjige Get in the Boat: A Journey to Relevance (2018), ki obravnava najpomembnejšo težavo, ki podjetjem preprečuje, da bi doumeli vrednost digitalne transformacije. Ta mednarodni »best-seller«, ki bralca neposredno sooča z izzivi, pomaga vodjem podjetij in tehnologom do skupne svetle prihodnosti.

Robert, kot član NEXI-jeve ekipe že od leta 2007, nudi storitve svetovanja in razvojne storitve zahtevnim strankam.

Rad spoznava nove ljudi in nove kulture po vsem svetu ter išče vedno nove priložnosti za poslovanje in življenje ter obvladovanje novih izzivov v osebnostni rasti.

Moto

“Učenje in inovacija hodita z roko v roki. Aroganca uspeha je, če mislite, da bo to, kar ste naredili včeraj, dovolj tudi jutri.”