Ekipa

Medijska produkcija

Sebastjan Fon

Specialist za medijsko produkcijo

Sebastjan je preživel več kot 20 let pri delu na področju multimedije in e-učenja. Njegova poklicna kariera se je začela v začetku devetdesetih let z izobraževalno video produkcijo in 3D vizualizacijo na računalnikih Silicon Graphics in Amiga. Od takrat je sodeloval pri produkciji več kot 250 izobraževalnih video programov. Kot vodja projekta je bil odgovoren za precejšen obseg vsebin e-učenja in razvoj prvega slovenskega e-učnega gradiva - nekatera od gradiv so osvojila celo evropske nagrade.

Sebastjan že od leta 2012 sodeluje s podjetjem NEXI in strankam zagotavlja multimedijske storitve in storitve e-učenja. Prepoznan je kot strokovnjak za digitalno učenje z bogatimi izkušnjami pri delu z vrhunskimi platformami LCMS. Sebastjan je na podlagi dolgoletnih izkušenj v izobraževalnih projektih na področju multimedije in e-učenja tudi cenjen inštruktor e-učenja za usposabljanje učiteljev.

Sebastjan aktivno preživlja prosti čas s svojo družino, kegljanjem na ledu in gorskim kolesarjem. Je tudi ljubitelj ribarjenja in ljubi eksperimentiranje z dimljenimi okusi.

Moto

“Izobrazba je najmočnejše orodje za spreminjanje sveta.”