Ekipa

Svetovanje, šolanje in razvoj

Sebastjan Kocelj

Višji inštruktor in svetovalec

Sebastjan je že skoraj deset let član NEXI-jeve ekipe za šolanje in nudi visoko strokovno raven načrtovanja učnih vsebin, razvoja ter svetovanja na področju tehnologij za poslovno sodelovanje.

Njegova poklicna kariera v govornih tehnologijah se je začela leta 1999 v velikem, globalnem klicnem centru. Leta 2006 je svoje delovno področje preselil na omrežne infrastrukture in se specializiral za rešitve Cisco Collaboration, medtem ko je delal kot višji strokovnjak pri največjem slovenskem telekomunikacijskem ponudniku.

Zadnja leta Sebastjan dela kot višji strokovni svetovalec in inštruktor na področjih tehnologij za poslovno svetovanje Cisco Collaboration, omrežnih tehnologij in virtualizacije. Njegovo strokovno znanje potrjuje certifikat Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE Collaboration # 27592). Gre za visoko cenjen certifikat, ki zagotavlja, da ima Sebastjan odlično znanje in izkušnje pri integraciji in konfiguriranju rešitev za poslovno sodelovanje.

Poleg praktičnih in svetovalno-inženirskih aktivnosti, deluje tudi kot inštruktor in razvijalec vsebin za specializirane tečaje in delavnice, kjer svoje znanje deli z inženirji po vsem svetu. Svoje sposobnosti izkazuje kot načrtovalec in razvijalec številnih tečajev za karierno certificiranje na področju Cisco Collaboration, vse do nivoja CCIE. Cisco ga je priznal kot profesionalnega inštruktorja za svoje tehnologije in mu podelil naziv Cisco Systems CCSI (# 32129).

V prostem času se Sebastjan spočije v svoji domači kuhinji. Uživa v kuhanju brez receptov, kjer se sprošča njegova ustvarjalnost in je njegovo razmišljanje svobodno.

Moto

“Ni dovolj, da delo opravimo samo dobro!”