Ekipa

Digitalno in strateško svetovanje

Damjan Podbregar

Strateg za digitalno transformacijo in digitalno učenje

Damjan je s 25-letnimi izkušnjami pravi veteran v panogi informacijsko komunikacijskih tehnologij, načrtovanju učnih programov in razvoja učnih vsebin. Je podjetnik in tehnološki strokovnjak v eni osebi. Leta 2006 je ustanovil podjetje NEXI in vse od takrat vodi razvoj poslovanja podjetja. Njegova kariera se je začela v zgodnjih devetdesetih letih, ko je pričel kariero kot programer; nato se je specializiral za internetne in omrežne tehnologije ter šolanje na področju IKT.

Danes je Damjan strateg in glavni tehnološki svetovalec z nizom referenc in uspehov pri projektih za rastoča digitalna poslovanja. Organizacijam pomaga pri izkoriščanju potencialov v nenehno spreminjajočem se poslovnem svetu. Ima bogate izkušnje pri zagotavljanju digitalne strategije, digitalne transformacije in najsodobnejših razvojnih programov za številne mednarodne stranke. Preizkusil se je že v vsem:

  • kot specialist za digitalno učenje z bogatimi izkušnjami pri uporabi vrhunskih platform LCMS
  • kot svetovalec za učne strategije, praktične delavnice in razvoj šolanja, ter kot inštruktor
  • kot strokovni svetovalec na področju digitalne transformacije IT-ja, storitev, poslovanja, kadrov in učenja
  • kot strokovnjak za projektno vodenje pri kompleksnih in dolgoročnih projektih

Damjanovi sodelavci ga vidijo kot izzivajočega vodjo ekipe, ki ima pri novih sodelavcih in novih tehnologijah rad pristop "skoči v vodo in se nauči plavanja". Njegova strast za prepoznavanje novih priložnosti za poslovno in osebno rast se odraža tudi v njegovem zasebnem življenju. Tako s svojo družino kot tudi samostojno sam rad raziskuje nove kulture, išče nove kraje in spoznava nove ljudi.

Moto

“Nič ni tako nujno, da ne bi bilo jutri še bolj nujno.”