Ekipa

Medijska produkcija

Gregor Raičević

Multimedijski in grafični oblikovalec

Gregor ima več kot 10 let izkušenj pri delu z informacijsko komunikacijskimi tehnologijami. Svojo kariero je začel z računalniškimi in omrežnimi napravami ter storitvami tehnične podpore.

Gregor se je NEXI-ju pridružil leta 2012 kot grafični oblikovalec in vodja projektov. Od takrat so njegovi glavni profesionalni izzivi multimedijsko in grafično oblikovanje ter razvoj učnih vsebin z uporabo profesionalnih metod in orodij za oblikovanje. Ima bogate izkušnje na področju spletnega oblikovanja in administracije ter avtorizacije na platformi LCMS.

Gregor naročnikom digitalnih modulov za učenje ponuja vrhunske multimedijske izdelke. Pri tem ustvarja interaktivna učna orodja in razvija druge edinstvene učne izdelke, ki vključujejo grafični design, računalniško animacijo, vizualne efekte in video.

Njegova vsestranska nadarjenost se odraža tudi v njegovem zasebnem življenju. V prostem času lahko najdemo Gregorja v njegovi domači kuhinji (je odličen kuhar!) ali pa aktivnega na prostem - ljubi namreč pohodništvo in SUP-anje.

Ena od Gregorjevih prednosti je, da ostaja osredotočen in produktiven, tudi kadar je pod pritiskom. Zdi se, da ima tako sposobnost tudi zunaj pisarne, zlasti ko pomaga pomoči potrebnim. Gregor je namreč dolgoletni prostovoljni gasilec. Veliko prostega časa preživi v gasilskem domu in pomaga ljudem v boju proti požarom.

Moto

“Odličen umetnik ne more postati kdorkoli, a odlični umetniki lahko izvirajo iz kjerkoli.”