Ekipa

Vodstvo

Petra Podbregar

Generalna direktorica

Petra je ena izmed ustanovnih članov podjetja NEXI in je ključna oseba v podjetju. Kot prokurist, imenovana ob ustanovitvi podjetja leta 2006, je vrsto let znatno prispevala k razvoju podjetja. S spodbujanjem NEXI-jevih vrednot in prepričanja, da je stranka vedno na prvem mestu, s poudarkom na zagotavljanju trajnostne rasti podjetja in dolgoročne vrednosti, je pustila pomemben pečat k etični in razvojno naravnani miselnosti kolektiva. Petra je, zaradi celovitega pristopa k dinamiki poslovanja in osredotočanju na rezultate, dragocena pridobitev za podjetje. Leta 2012 je napredovala na položaj generalne direktorice in je od takrat odgovorna za upravljanje podjetja, oblikovanje in izvajanje dolgoročnih strategij ter stike s strankami, zaposlenimi in partnerji. Petra je strokovnjakinja za upravljanje malih in srednje velikih podjetij in ima močno trženjsko držo.

Je strastna vodja in motivator ekipe. Odkar je prevzela vlogo dirigenta NEXI-jevega orkestra, se je podjetje globalno izredno razširilo. Kot posledica te rasti, je NEXI postalo podjetje, ki zahteva skrbno organizacijo ljudi in procesov - nalog, ki jih je in jih Petra vedno dobro vodi.

Petra se pozorno posveča uspešnosti NEXI-jevih ljudi, pa tudi temu, da bo podjetje v prihodnosti še bolje delovalo. Je odlična zagovornica družbene odgovornosti podjetja in visoke poslovne etike.

Iskreno verjame v boljši svet, za katerega se je vredno boriti, in je za to vedno pripravljena prevzeti dolžnosti in odgovornosti. V prostem času uživa v športnih aktivnostih, najbolj dragoceni pa so ji trenutki, ki jih preživlja s svojo družino. Obožuje vsak atom narave.

Moto

“Če svojega dela ne znaš razložiti šestletniku, ga tudi sam ne razumeš.”