Zagotovite si vsebine za digitalno učenje, relevantne in specifične po vaši meri

Sami že dobro veste, kako pomembno je investirati v razvijanje znanja in veščin vaših zaposlenih, partnerjev in strank. A da se ta investicija obrestuje, jim morate zagotoviti ustrezen učni načrt in pravo učno vsebino. Vaši kadri (in njihovi nadrejeni) v digitalni dobi pričakujejo, da bo učenje visoko interaktivno, neposredno povezano z njihovimi delovnimi nalogami in dostopno z različnih (mobilnih) naprav. Poleg tega se verjetno soočate, da učne vsebine, ki jih potrebujete prav za poslovno in delovno okolje vaših zaposlenih, partnerjev ali strank (pri čemer nekateri dobijo tudi certifikate), niso preprosto na voljo ali pa celo še ne obstajajo. Potrebujete prilagojeno vsebino, ki je razvita prav za vašo specifično kulturo, proračun in časovni okvir ter je izdelana za doseganje vaših specifičnih poslovnih ciljev in namenov.

Kako vam lahko pomagamo

NEXI vam pomaga razviti učne vsebine natančno po vaši meri. Opredelimo veščine in visokonivojske cilje, potrebne za določena šolanja ter oblikujemo strukturo učenja in učnega načrta s podrobnimi cilji za vse elemente šolanja. Na koncu oblikujemo in razvijemo učno vsebino ter jo preizkusimo v vašem okolju.

Kakšne koristi pridobi vaš oddelek za izobraževanje

  • Priprava visokokakovostne učne snovi, ki je pripravljena za izvedbo šolanja.
  • Pridobivanje znanja in kompetenc, ki natančno ustrezajo specifičnim potrebam vaše organizacije.
  • Najboljše principe didaktičnega razvijanja vsebine, kombinirane s tehnikami in estetiko sodobnega grafičnega oblikovanja, da dosežemo, da učna vsebina kar najbolje služi potrebam vaših kadrov.
  • Razvoj smotrne in motivacijske učne vsebine, ki je osredotočena na uporabnika in je vizualno bogata, da pritegne pozornost in zagotovi personalizirano učno izkušnjo.
  • Uporaba dinamičnega grafičnega oblikovanja, z delovnim mestom povezane zgodbe in odlične naracije, s katerimi ujamemo pozornost in zagotovimo sodelovanje uporabnika.
  • Vključevanje praktičnih scenarijev, simulacij, študij primerov in povezanih zgodb, s katerimi uporabniki pridobijo izkušnje s primeri iz realnega sveta.

Kakšne bodo vaše poslovne koristi

  • Doseganje najbolj učinkovitih učnih rezultatov s programom usposabljanja, ki zagotovi vam, vašim partnerjem in strankam konkurenčno prednost in visoko povrnitev investicije.
  • Uresničitev poslovnih ciljev organizacije s profesionalnim in osebnostnim razvojem kadrov.
  • Učne vsebine, ki natančno ustrezajo karakterju in vrednotam vaše znamke.
  • Omogočiti vaši organizaciji, da se osredotoči na osrednje kompetence in strateške aktivnosti, usposobi nove zaposlene v vaših poslovnih procesih ter naredi korak v smeri večje produktivnosti in zadovoljstva.